Saganaki med rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Kom halvdelen af olien på en sautepande og det halve løg finthakket, sauter dette 1-2 minutter. Kom rejerne ved og lad dem små simre. Kom cognac eller brandy ved og tilsæt melet. skru ned for varmen. Lad det hele små simre et par minutter til duften breder sig og smagsstofferne frigives.
På en anden pande sauteres resten af løget i resten af olien, tomaterne, sukker, salt og peber og paprikaen og hønse bouillonterningen tilsættes og skal småsimre til saucen er reduceret med ca 1/3. Bland begge pander i et ildfast fad læg fetaosten i skiver ovenpå og strø med friskhakket persille. Sæt det hele i ovnen på ca 180 grader til osten er smeltet. Server straks. |
|
Opskriften er vist 16386 gange,
og udskrevet 503 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne