Chili og hvidløgsrejer

Chili og hvidløgsrejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :
Chili og hvidløgsrejer, billede 4 Chili og hvidløgsrejer, billede 1 Chili og hvidløgsrejer, billede 2 Chili og hvidløgsrejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.black tiger rejer rå
2 rød chilipeber
6 spsk.olivenolie
3 fedhvidløg
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Fjern hoved og skaller fra rejerne og lad halen sidde. Halver chilierne og fjern frøene.

Varm olien op i en tykbundet pande eller gryde og kom rejerne, chilier og knust hvidløg ved. Steg det hele på kraftig varme til rejerne er røde og stegt igennem. Krydr med salt og peber.

Serveres straks rygende varme med god vin og et godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 78280 gange,
og udskrevet 1572 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (62 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-11 17:24:19
Dejlig snack. Man kan også nøjes med at halvere hvidløgene (lidt mere hard core, måske) og hvis man kommer det hele i mere olie og i ovnen, sparer man fedt over hele køkkenet.

  -   2005-01-01 01:01:01
Lidt, nemt og rigtig godt