Chili og hvidløgsrejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fjern hoved og skaller fra rejerne og lad halen sidde. Halver chilierne og fjern frøene.
Varm olien op i en tykbundet pande eller gryde og kom rejerne, chilier og knust hvidløg ved. Steg det hele på kraftig varme til rejerne er røde og stegt igennem. Krydr med salt og peber. Serveres straks rygende varme med god vin og et godt brød. |
|
Opskriften er vist 78280 gange,
og udskrevet 1572 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (62 stemmer) |
|
Kommentarer Alberthe - 2009-03-11 17:24:19 Dejlig snack. Man kan også nøjes med at halvere hvidløgene (lidt mere hard core, måske) og hvis man kommer det hele i mere olie og i ovnen, sparer man fedt over hele køkkenet. Hanne - 2005-01-01 01:01:01 Lidt, nemt og rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne