Rødbeder på græsk
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
Skær toppen af rødbederne, skyl dem og fjern de groveste blade og stilke. Blancher dem 30 sek. i letsaltet vand. Kog herefter rødbederne i vandet i 20 min. Overhæld straks med koldt vand og smut dem.
Skær rødbederne i skiver og fordel dem i et fad. Stænk med lidt olivenolie og drys med salt og peber. De blancherede toppe duppes tørre i et viskestykke, snittes groft og blandes med krydderurterne. Varm blandingen op på en pande med lidt olivenolie. Fordel den over rødbederne.
Server med citronbåde og et hvidt brød.
|
|
Opskriften er vist 31411 gange,
og udskrevet 471 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2019-10-03 09:40:16 De smutter ikke som mandler, men skindet bliver løst og blødt og kan nærmest gnubbes af relativt nemt. conny - 2009-05-18 00:12:52 Jow man kan, du skal bare tænke på mandlerne til ris a la mande - hvor man ligeledes smutter skindet af. Det kan vel ikke være så svært at forstå - for skrællen skal jo af. pas - 2008-03-12 10:36:55 man kan da ikke smutte rødbeder!? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne