Guevetsi
Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Kødet, som er skåret i pæne strimler, brunes i olivenolie, løget tilsættes og simrer med i 2 min., derefter tilsættes ca. ½ dl. vand, krydderierne og de flåede tomater.
Det koger for jævn varme til kødet er godt mørt (1½ - 2 timer)
Den kogte pasta og kødet kommes i et ildfast fad - drysses med mild ost, og gratiners i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader C. Kan også laves i portionsskåle. |
|
Opskriften er vist 12838 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Helle H - 2005-01-01 01:01:01 Det er en dejlig opskrift, men 500 g pasta er alt fo meget. Jeg bruger til denne opskrift kun ca. 300 g |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne