Græske kødboller med chili
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
Snit peberfrugt, squash og løg i strimler. Ælt det hakkede kød med æg, hakket, syltet chili, hvidløg og krydderier. Form det til små kødboller på størrelse med valnødder og steg dem møre i olie. Rums lidt rundt med panden af og til, så de bliver jævnt brune. Tag kødbollerne op og hold dem varme. Kom de snittede grøntsager på panden og steg dem til de begynder at tage farve. Kom ca. en halv kop vand på panden og lad retten simre i nogle minutter. Der krydres med salt, peber og oregano. Kog risene efter anvisningen på emballagen. Server retten sammen med nogle stykker af de syltede chilier.
Tips: De små kødboller får et kick af syltede røde chilifrugter. De kan købes på glas i de fleste supermarkeder. Men smag lige på en først; de kan variere i styrke fra meget søde til umanerligt stærke. |
|
Opskriften er vist 16244 gange,
og udskrevet 466 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne