Græsk pølseret
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær pølserne i tern og hak løgene fint.
Svits løg og pølser. tilsæt så 1 dåse tomatpure og 1 rå chilli, lad retten simre. Når retten har simret i ca. 10 minutter tilsættes en dåse flåede tomater. Lad retten koge op og tilsæt så den kogte pasta. Drys lidt reven mozzarellaost på toppen og server. |
|
Opskriften er vist 87089 gange,
og udskrevet 1856 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (115 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-02-21 15:57:00 Her hjemme heder det italiensk pølseret :-) anonym - 2012-12-20 05:27:56 og hvordan var det så lige den her ret blev til græsk, da jeg overhovedet ikke kan se ingridienser fra grækendland ?? pasta er italiensk mozaralla er italiensk. jeg vil nu kalde den italiensk udover det bare er en lille ændring i forhold til svensk elelr bare for den sags skyld pølseret.. utroligt hvad mennsker kan finde på at kalde retterne nu om dage Den bløde mand - 2011-02-22 18:21:36 HAHAHAHA... hold kæft en god griner jeg fik af at læse kommentarene :-) maden er også god :-) Irene - 2011-02-11 12:27:37 Jeg prøvede egentlig mest denne ret fordi den så nem ud en dag det skulle gå lidt hurtigt - men den er absolut en keeper! Jeg er helt vild med den og vores ældste søn har allerede sagt at han vil have opskriften med når han flytter hjemmefra :-) anonym - 2010-03-02 11:50:57 det er da nemt nok man skærer 4 sider af pølsen og så er der kun en 4 kantet pølse tilbage. velbekomme Maria - 2008-11-11 18:04:59 Retten er super let at lave og den smager godt. Hvis man vil have et lille pift, så put lidt karry i til sidst og drys noget fint hakket monzarella oven over. hahaha - 2008-10-19 16:37:45 Hvordan skærer man pølser i tern? Svar på det einstein! peter - 2008-09-04 12:55:08 he he! det er nok fordi indehaveren af opskriften gik og nynnede en melodi fra zorba Agnes - 2008-08-06 11:54:43 Hvad har wienerpølser, pasta og de øvrige ingredienser for den sags skyld med "græsk" at gøre??? anonym - 2008-04-01 18:44:17 Rig god og nem opskrift. Hvis retten skal have et ekstra pift, så prøv med en LILLE smule piskefløde Dorthe - 2007-01-20 16:59:12 det er en nem god hverdags ret.smager godt med lidt stegte bacon tern i. monse - 2005-01-01 01:01:01 god ret. men retten bliver bedere hvis man først tilsætter de flåede tomater efter pastaen. og så varmer op. Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg svitsede løg og pølser i olie, jeg syntes det lød af lang tid retten skulle svitse kun med tomatrupe ved, så jeg tilsatte de flåede tomater noget hurtigere, chilien hakkede jeg, pasta brugte jeg 250 g. frisk pasta, men den var svær at få blandet op med pølserne, men retten smager nu godt Tina Larsen - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god og hurtig ret, som også ungerne elsker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne