Melitzánosaláta (Auberginedip)
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
Prik auberginen med en gaffel, kom den i ovnen ved 200 grader og bag den i en lille time. Når auberginen er kølet af pilles den fri for skind og moses til puré med en gaffel eller evt. i blenderen. De øvrige ingredienser røres i, olien tilsidst i en tynd stråle, mens der hele tiden røres kraftigt, som til mayonnaise. Pureen serveres afkølet, anrettet på en tallerken og evt. pyntet med et par citronbåde og/eller en sort oliven.
Tips: Kan serveres som tilbehør til hovedretter, men bruges i Grækenland oftest som meze sammen med andre små delikatesser til ouzo. |
|
Opskriften er vist 18878 gange,
og udskrevet 411 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne