Kebab med lammekød

Kebab med lammekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket lammekød
2 tsk.garam masala
0.5 citron skal heraf
1 bdt.persille
3 spsk.yoghurt naturel
1 tsk.salt
 peber
 
 Pensling:
1 spsk.olie
 
Opskrift:
Rør lammekød, garam masala, reven citronskal, hakket persille, yoghurt, salt og peber til en fars. Lad den hvile køligt mindst ½ time, så krydderierne når at gøre sig gældende og farsen bliver fast.

Forn farsen til 8 aflange "pølser", nemmest med fedtede eller fugtige hænder, og sæt dem på spyddene på den lange led.
Pensl kødet med olie.

Anbring spyddene 10-12 cm fra ovnens grillelement eller udegrillens glødelag. Vend spyddene et par gange under stegningen, så kødet bliver jævnt brunt og gennemstegt, 6-8 min i alt.

Servér spyddene lige fra grillen og byd citronbåde til.

Tips:

Kebab spises i Indien som forret eller mellemmåltid ledsaget af Chapati En krydret tomatsauce og løse ris klæ'r også. Garam masala kan købes færdigblandet i specialforretninger.





karakterer:
Opskriften er vist 19314 gange,
og udskrevet 337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu