Kebab med lammekød
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Rør lammekød, garam masala, reven citronskal, hakket persille, yoghurt, salt og peber til en fars.
Lad den hvile køligt mindst ½ time, så krydderierne når at gøre sig gældende og farsen bliver fast.
Forn farsen til 8 aflange "pølser", nemmest med fedtede eller fugtige hænder, og sæt dem på spyddene på den lange led. Pensl kødet med olie. Anbring spyddene 10-12 cm fra ovnens grillelement eller udegrillens glødelag. Vend spyddene et par gange under stegningen, så kødet bliver jævnt brunt og gennemstegt, 6-8 min i alt. Servér spyddene lige fra grillen og byd citronbåde til. Tips: Kebab spises i Indien som forret eller mellemmåltid ledsaget af Chapati En krydret tomatsauce og løse ris klæ'r også. Garam masala kan købes færdigblandet i specialforretninger. |
|
Opskriften er vist 19314 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne