Stegt kylling med citron
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Grækenland Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Rens og skyl kyllingen godt. Skær den i portionsstykker og kom stykkerne i en bradepande eller et stort ovnfast fad, smurt med lidt olie.
Skræl kartoflerne og skær dem i både. Læg dem rundt om kyllingestykkerne. Pensl kylling og kartofler med den resterende olivenolie. Kom citronsaft og vand ved og drys med tørret oregano, salt og peber. Steg retten i ovnen ved 200 grader i ca. 45 minutter til kyllingen er gennemstegt. Forslag til tilbehør: brød, tomatsalat og tzatziki. |
|
Opskriften er vist 13712 gange,
og udskrevet 587 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Simone - 2005-01-01 01:01:01 Det smager rigtig godt! Har lavet retten flere gange nu, og det er en succes hver gang. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Nelli Leth - rigtig god opskrift, hvis man skal have gæster på en hverdag, da den er let at lave på kort tid. Smager helt vidunderligt. ´Kan man lide hvidløg klæder det rettet godt. marianne - 2005-01-01 01:01:01 Det er en dejlig ret.Kartoflerne smager vildt godt,men 45 min er langt fra nok til kyllingen.Jeg havde den i oven i 1time og 30 min. conny larsen - 2005-01-01 01:01:01 kyllingen bliver også ekstrem god, ved at putte en hel citron ind i kyllingen, dog skal den lige først skoldes, og så prikkes huller i, inden den ligges indeni kyllinger, bliver utrolig saftig. Jeanne - 2005-01-01 01:01:01 Det er den bedste kylling med citron jeg nogle sinde har smagt... Også er den let at lave.... :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne