Kæmpebønner i ovn - Giant Beans Baked in the Oven
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
bønnerne lægges i vand natten over, og koges i usaltet vand i ca. 2 timer. (I en trykkoger tager der kun ca.10 min.)
Det hele småsnurre i 20 min. De kogte bønner lægges i et ildfast fad og sovsen hældes over. Der skal måske tilsættes vand eller olivenolie (helst olie) men det skal IKKE svømme i sovs. Sættes i en 200 grader varm ovn i ca. ½ time - overfladen må gerne blive lysebrun. Som frokostret serveres bønnerne lune eller kolde med fetaost, brød og 1 glas retsina ! Tips: Fassolia Gigantes Plaki |
|
Opskriften er vist 19896 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne