Kourabiedes
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Grækenland Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Blødgør smørret og rør flormelis i, derefter æggeblommen, tilsæt så de hakkede mandler.
Ælt dejen sammen, og lav valnøddestore kugler, og sæt disse på bagepladen.
Stik evt. en hel nellike i toppen af hver kage.
Bages ca. 20 min ved 175 grader.
Sigt et tyndt lag flormelis over kagerne straks, og igen når de er blevet kolde. Portionen giver ca. 40 stk. som kan opbevares i en dåse med tætsluttende låg. Småkagerne SKAL være lysebrune og ret hårde. |
|
Opskriften er vist 19101 gange,
og udskrevet 345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-10-12 10:43:38 hvornår skal mel bagepulver og cognac i ....? anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvor er resten af opskriften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne