Krydret citronkylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Indonesien Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Del kyllingen i 8 stykker og gnid stykkerne godt med salt og peber. Løgene pilles og skæres i tynde strimler. Hvidløgsfeddene pilles og hakkes fint.
Varm olien i en frituregryde. Brun kyllingestykkerne heri, til de bliver gyldne – tag dem herefter op og læg dem til afdrypning. Varm 1 spsk. olie i en anden gryde og steg løg og hvidløg klare. rør de skyllede citronblade, citronsaften, sambal olek samt soja i og smag til med sukker, salt og peber. Til sidst kommes de afdryppede kyllingestykker i saucen, og alt snurrer for svag varme i ca. 15 minutter – eller til kyllingestykkerne er gennemstegt. Citronbladene fjernes inden servering. Hertil passer: Ris og en grøn salat |
|
Opskriften er vist 14389 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne