Guivetsi (Pasta med ost, tomat og oksekødsstrimler)
Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
Kødet, som er skåret i pæne strimler, brunes i olivenolie, løget tilsættes og simrer med i 2 min., derefter tilsættes ca. ½ dl. vand, krydderierne og de flåede tomater.
Det koger for jævn varme til kødet er godt mørt (1½ - 2 timer)
Den kogte pasta og kødet kommes i et ildfast fad - drysses med mild ost, og gratiners i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader. Kan også laves i portionsskåle. Tips: Pas på retten ikke bliver for "stiv" - brug evt. ikke al pastaen. |
|
Opskriften er vist 26260 gange,
og udskrevet 660 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2011-06-24 18:18:02 Super lækkert,kommer dog 1 ekstra dåse tomater i. Nogen der ved hvor kan man købe kritirakia?? har brugt dem jeg havde med hjem fra Kreta. vinbonden - 2008-02-11 23:22:48 Pastaen bør være græske "kritirakia" en type pasta som ligner ris men som er gode til at tage smag af kødet Hej mæ dig - 2007-05-14 17:03:43 Super lækkert :] Amalie - 2005-01-01 01:01:01 det er der lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne