Stegt lammekølle med pancetta, salvie og rosmarin
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Skær ind i kødet, til du møder benet. Følg benet med kniven til begge sider, så du får en lomme mellem benet og kødet.
Prik huller i skindet 6-8 steder fordelt over køllen. Åbn snittede en smule med fingrene. Knus halvdelen af salvien med hvidløget og 1 tsk. salt i en morter. Tilsæt derefter citronsaften, olivenolien, resten af salvien og den grofthakkede rosmarin. Blandingen fyldes i hullerne og i "lommen" langs benet. Skub til sidst pancetta ekker røget bacon ind i alle åbninger. Smør lidt olie på en forvarmet bradepande og læg køllen på den. Steg køllen i ovnen ved 225 grader og vend køllen ca. hver halve time, til den er færdig. |
|
Opskriften er vist 8172 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne