Skordaliá
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i usaltet vand. Mos dem med lidt af kogevandet, evt. med hjælp af en elpisker.
Pil og pres hvidløgsfeddene og bland dem i kartoffelmosen. Pisk skiftevis olie og eddike i, til kartoffelmosen er lind og glat. Smag til med salt og peber. Skordeliáen sættes i køleskabet ind til servering. Bliver bedst hvis den får lov at trække i køleskabet et par timer. |
|
Opskriften er vist 12014 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne