Moussaka med lam og kalv
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Auberginerne skæres i tynde skiver, drysses med salt og står 10 min. De tørres, ristes i olie, og halvdelen lægges i et smurt, ovnfast fad.
Kødsaucen tilberedes som beskrevet under (f.eks) spaghetti-sauce, men koges kun et par min. Kødsaucen lægges i fadet og dækkes med aubergineskiver. Gratinsaucen bages op og lieres med ægget. Saucen hældes over retten. Bages ca. 45 min. i forvarmet ovn ved 175 grader. Man kan lægge tynde osteskiver øverst de sidste 10 min.
|
|
Opskriften er vist 9974 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne