Lammekølle

Lammekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1300 g.små, faste og skrællede kartofler
50 g.smør
1 lilleknust fed hvidløg
0.75 dl.vand
1.75 tsk.groft salt
 Friskkværnet peber
1 dl.frisk, hakket persille
 
12 tynde skiver røget lammekølle (ca. 125 g)
 
 
Opskrift:
Halver de små kartofler på tværs. Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløget i ca. 1 min. Tilsæt kartofler, vand, salt og peber. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 25 min. eller til kartoflerne er møre. Vend af og til i kartoflerne. Vend forsigtigt persille i og smag til.

Anret de varme kartofler på portionstallerkener sammen med røget lammekølle





karakterer:
Opskriften er vist 21637 gange,
og udskrevet 275 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu