Colomba (Italiensk påskekage)
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Påske Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Forvarm ovnen til 160 grader.
Kog mandlerne op og smut dem. Smelt gæren i halvdelen af mælken (varm). Ælt halvdelen af melet i væsken og form til en kugle. Dæk med et fugtigt viskestykke og stil den til hævning. Når dejen er hævet til det dobbelte, æltes æggene, 1 æggeblomme, resten af melet, sukker, smør, et ”nap” salt, appelsinen og resten af mælken i. Smør en bageplade, placer dejen, der er formet som en due. Pensl med den resterende æggeblomme og drys hakkede mandler og krystalsukker på. Når dejen har hævet til det dobbelte., bages den en time. |
|
Opskriften er vist 26806 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne