Kartoffelstrimler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Sonny Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i 2 cm skiver. Skræl hver skive til en lang, tynd strimmel.
Læg kartoffelstrimlerne i blød i isvand i mindst en time. Hæld vandet fra og dup dem tørre.
Varm hvidløg og smør i en stegepande ved lav varme, indtil hvidløget er gennemsigtigt. Tag hvidløget af.
Tag panden af varmen og dyp hver enkelt kartoffelstrimmel i det varme hvidløgssmør og læg dem på en bageplade.
Når alle strimler er dyppet strøs der parmesanost over dem, og de krydres med salt, peber og paprika.
Bag strimlerne til de er sprøde og godt brune. Det tager mellem 7-12 min.
Tips: Ovntemperatur 220 grader |
|
Opskriften er vist 11140 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne