Zabaione mousse
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Oprindelsesland : Italien Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommer og sukker blandes i en rustfri skål. Piskes med et piskeris til blandingen er hvid og skummende. Marsala hældes dråbevis i blandingen, som piskes til den er fuldstændig ensartet.
Skålen sættes over vandbad ved lavt blus. Der røres indtil massen bliver tyk og blød. Skålen fjernes fra blusset og køles helt af. I en anden skål piskes flødeskum, til den er let og luftig. Flødeskummet vendes forsigtigt i den kolde Zabaione mousse. Serveres i høje glas med halve pærer Tips: Zabaione mousse er en af Italiens mest kendte desserter. En skummende mousse, der er god til friske bær eller frugt efter sæsonen. |
|
Opskriften er vist 18775 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne