Hjemmelavet is med markron og Vanille
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Kilde : Randi Buchwald Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommerne røres med sukkeret. Hviderne piskes stive, fløden piskes stiv. Hviderne blandes i de rørte æg, og makronerne knuses let i hånden og røres i sammen med fløde og vanille. Cremen fyldes i en form, jeg bruger en sandkage form. Fryses i tre timer, man skal røre en gang imellem ellers falder æggene tilbunds
|
|
Opskriften er vist 25068 gange,
og udskrevet 733 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne