Lammekølle med HØNG HimmelBlå
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Fordel kartofler, løg og persille i en bradepande (ca. 3 x 35 x 40 cm.).
Drys med salt og peber og hæld bouillon ved.
Drys lammekøllerne med salt og peber.
Læg køllerne på en rist oven på kartoflerne.
Steg retten nederst i ovnen. Sæt køllerne og kartoffelblandingen i kold ovn. Indstil på 150 grader og steg i ca. 2 timer og 15 min. Tag lammekøllerne ud, og lad dem hvile tildækket i ca. 30 minutter. Skru op for ovnen til 250 grader. Vend forsigtigt rundt i kartoflerne og fordel osten herpå. Steg kartoflerne færdige nederst i ovnen i ca. 30 minutter |
|
Opskriften er vist 11089 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne