Lammekølle med HØNG HimmelBlå

Lammekølle med HØNG HimmelBlå, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 kg.melede kartofler i store tern
500 g.rødløg i både
100 g.friskhakket, bredbladet persille med stilk
1.5 tsk.groft salt
 Friskkværnet peber
7.5 dl.Grøntsagsbouillon
2 udbenede, snørede lammekøller (a ca. 1.2 kg)
1 tsk.groft salt
 Friskkværnet peber
450 g.HØNG HimmelBlå i mindre stykker
 
 Pynt:
 Friskhakket persille
 
Opskrift:
Fordel kartofler, løg og persille i en bradepande (ca. 3 x 35 x 40 cm.). Drys med salt og peber og hæld bouillon ved. Drys lammekøllerne med salt og peber. Læg køllerne på en rist oven på kartoflerne.

Steg retten nederst i ovnen. Sæt køllerne og kartoffelblandingen i kold ovn. Indstil på 150 grader og steg i ca. 2 timer og 15 min. Tag lammekøllerne ud, og lad dem hvile tildækket i ca. 30 minutter. Skru op for ovnen til 250 grader. Vend forsigtigt rundt i kartoflerne og fordel osten herpå. Steg kartoflerne færdige nederst i ovnen i ca. 30 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 11089 gange,
og udskrevet 306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu