Grund opskrift for fin fløde-is
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Kilde : Randi Buchwald Indsendt : |
|
|
Rør æggeblommerne skummende med flormelis, pisk fløden stiv og vend den forsigtig i.
Hæld cremen i en form og still den i fryseren et par timer. Skrab isen fra formens side et par gange i begyndelsen af frysetiden, så den ikke krystalliserer. 1-2 tsk vanille eller anden smagsstof kan tilsættes denne grund opskrift. |
|
Opskriften er vist 51363 gange,
og udskrevet 1141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Is-elskeren - 2012-05-09 17:11:13 Super nem opskrift selv børn kan finde ud af. Lille tip hvis man ønsker en anden smag, tilsæt en teske bananmilkshake-pulver(kan købes i tigeren) og en til to bananer, så har du en fantastisk bananis :-) Julie - 2011-09-01 14:29:26 I overstående portion er der hos mig ca til 8 mennesker, brugt hakket daim... (2 af dem børn)- Den er osse super lækker med hindbær ;) Gør den knap så tung. Kristen - 2011-05-02 22:25:53 Men hvorfor er der ingen isopskrifter, der siger noget om til hvor mange personer dækker opskriften?? Kristen - 2011-05-02 22:24:13 Den fylder meget mere end ½ liter, mere end det dobbelte. Når fløden piskes fylder den jo mere og hvis man kommer piskede æggehvider i, hvad der er en rigtig god idé så ligner det 1½ liter Kristine - 2011-01-09 14:46:35 Mia - mit bud er ca. ½ ltr :D Der skal i hvert fald anvendes ½ ltr. fløde :) Mia - 2010-11-10 15:50:13 Hvor meget is er der ca når det er færdigt ? tina - 2009-08-08 18:11:20 muums super god opskrift. vi smeltede en hel pakke toms mælkebar i mikroen og rørte det i æggemassen inden vi blandende det hele sammen. smager fantastisk Seider - 2008-07-31 09:38:12 man kan hvis man ikke ønsker en tung fed cream der er froset piske ægge hviderne stive og forsigtigt vende dem i, det gør isen mere luftig og ikke så nem til at krystalisere Maria - 2005-01-01 01:01:01 Den opskrift bruger jeg også tit - nem og lækker. Alt kan tilsættes prøv f.eks. at opløse lidt pulverkaffe i whisky - ikke for meget sprut så kan isen ikke fryse. Hvis du pisker æg/sukker grundigt og fryser i små forme behøver du ikke røre i isen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne