Skovhuggerbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Vandet kommes i en skål.
Gæren smuldres i.
Ymer, salt, sirup, rugmel og hvedemel tilsættes, og dejen æltes.
Dejen æltes igennem på bordet, til den er smidig.
Skålen drysses med lidt med og dejen lægges i.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.
Dejen slås ned og deles i 16-18 stykker, der trilles til boller. En bradepande eller rund form smøres med margarine. Bollerne lægges tæt ved siden af hinanden. Et viskestykke lægges over. Efterhæver ca. 20 minutter. Pensles med vand og drysses med sesamfrø og birkes. Hæver ca. 10 minutter uden at være tildækket. Ovnen opvarmes til 200 grader. En ildfast skål med vand stilles i bunden af ovnen. Bollerne bages på midterste ovnribbe ca. 40 minutter. De færdige brød vendes ud af bradepanden. Når brødene er kolde brækkes de fra hinanden. |
|
Opskriften er vist 6143 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne