Hurtigt majsbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Hvedemel, majsmel og bagepulver blandes i en skål.
Salt, honning, olie, yoghurt og æg tilsættes og dejen æltes eller røres sammen.
Mælk tilsættes til dejen har en fugtig konsistens.
Lidt mel drysses på bordet, og dejen æltes igennem.
Dejen trykkes ud på bagepapir eller smurt bageplade i en cirkel på størrelse med en stor middagstallerken.
Ovnen opvarmes til 200 grader. Brødet bages på midterste ovnribbe 12-18 minutter. Bagetiden afhænger af hvor tykt dejen er rullet ud. Det færdige majsbrød afkøles på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 16913 gange,
og udskrevet 504 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2012-06-11 18:50:13 Det lyder godt. Glæder mig til at prøve det. signe - 2010-08-06 08:43:34 kan man også vælge at bruge en brød bageform? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne