Påskekage med safran og ananassalsa
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Påske Kilde : Dan Sukker Indsendt : Red : |
|
|
Smør en form, og drys den med rasp. Tænd for ovnen på 175 grader C.
Rør smør, vaniljesukker og sukker luftigt. Tilsæt æggene, et ad gangen, under omrøring. Bland bagepulver, safran og mel, og rør det i dejen skiftevis med mælken. Hæld dejen i formen, og bag den nederst i ovnen i ca. 1 time. Ananassalsa: Skræl ananassen, og skær den i tern. Halvér passionsfrugterne, og skab kernerne ud. Læg frugten i en skål, og vend cremefraichen i. Tilsæt Farin og rosenpeber. |
|
Opskriften er vist 14393 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne