Napolitansk påsketærte
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Påske Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 44116 gange,
og udskrevet 670 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-04-09 09:11:52 Ricotta er en slags ost, noget henad smøreost/flødeost, der kan bruges hytteost i stedet. Henriette - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er ricotta? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne