Fløde-tomat kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og skæres i meget tynde skiver.
Kartoflerne lægges lagvis i et smurt ildfast fad. Der drysses med salt, peber og rosmarin imellem lagene. De flåede tomater samt fløden hældes over kartoflerne. Fadet dækkes med folie og sættes i en forvarmet ovn på 200 grader ca. 50 min. Folien fjernes fra fadet og kartoflerne bages atter ca. 15 min. til de har fået en lysebrun overflade. |
|
Opskriften er vist 23520 gange,
og udskrevet 531 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne