Små kartofler i ovn
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skrub kartoflerne (gerne nye) med en børste og læg dem i et ovnfast fad.
Hæld lidt olivenolie i og vend dem i det. Drys med salt, peber og provencekrydderi Bag kartoflerne ved 200-225 grader til de er møre, ca. 40 min. Tips: Retten er særdeles god til de små nye kartofler som evt. ikke kan skrabes eller er vanskelige at skrabe. |
|
Opskriften er vist 609386 gange,
og udskrevet 4785 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (51 stemmer) |
|
Kommentarer rickyn - 2021-06-05 15:31:56 man kan kommer kartofler og kryderi oli i en pose og så ryster man det helle sammen og heller det ud i et fad , Jens - 2019-05-13 15:06:46 Ja man kan bruge forkogte kartofler - gerne med skræl. Knuser man dem lige med en grydeske eller håndroden først - så får man en sprød skræl. Kan i øvrigt krydres med næsten alle krydderier efter egen smag. Birgit - 2018-04-27 21:35:58 Kan man forkogte kartoflerne anonym - 2017-12-30 12:48:16 Hej Ka jeg godt bruge Kartoffeler i GLas dem de har supermarkede vis man ikke vil bruge Kartoffeler med skræl på eller skal de være med skræld ?? Palle - 2016-05-07 10:31:47 Dejlige nemme kartofler. Man bruger bare den olie man har/synes, og krydderier, dem man bare har. Ja de kan godt laves dagen før, og ristes på panden dagen efter. Sara - 2015-10-26 10:48:20 Hej. Kan man godt bruge solsikkeolie istedet for olivenolie? lise - 2014-06-05 21:57:14 Hej kan man lave kartoflerne næsten færdig dagen før og varme$lave færdig lige inden servering? maj-britt - 2007-06-06 17:48:06 jeg har haft stor succes med at bruge tørret basilikum, snittede forårsløg. og så cherrytomater den sidste tid. Karina Bo - 2005-01-01 01:01:01 det er også kanon at tilføje cherrytomater og squash i tern de sidste 10 min. af stegetiden Torben Witt - 2005-01-01 01:01:01 Det er nemt komme olivienolie og krydderi på kartoflerne hvis man først blander disse ingredienser i en pose og derefter kommer kartoflerne i og "ryster posen". gismo - 2005-01-01 01:01:01 Prøv også og krydr med timian |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne