Islandsk lagkage 03

Islandsk lagkage 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks

Oprindelsesland : Island

IslandIndsendt af : Anita Vienberg

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
  Bund:
1 pakke TUC saltkiks 1 pakke TUC saltkiks indeholer 100 gram
Der er 30 kiks i en pakke så 1 kiks vejer 3.33 gram.
100 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
2 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Æggemasse:
3 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
3 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Saltkiksene knuses, og blandes med hakkede hasselnødder.

Æggehviderne piskes med sukker og bagepulver. Det hele blandes og hældes i en springform.

Bages i 25 min. ved 175 grader C og afkøles.

Piskefløde piskes, og æggemassen blandes i. Det hele hældes over den afkølede bund og sættes i fryseren.

Tips:

Den tages ud ca. en time før servering.





karakterer:
Opskriften er vist 21377 gange,
og udskrevet 436 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12410 (2954 kcal)
KJ pr. Pers. 3102 (738 kcal)
Vægt ialt 784 gram
Vægt pr. Pers. 196 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1582 KJ (376 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 23.4 gram
Kulhydrat 36.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-31 15:25:45
Synes der skulle være mere is ovenpå. Ellers go!

  -   2008-10-27 13:56:31
MUMS!!! Jeg elsker den kage :)

  -   2008-07-16 17:59:18
Lyder lækkert, men kunne der ikke stå lidt om hvordan man lægger den sammen(hvad skal oven på hvad),og hvordan den pakkes ned i fryseren...der er jo ikke et billede at gå ud fra...Glæder mig ti at lave den! På forhånd tak!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Den smager bare så godt!