Islansk lagkage

Islansk lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks

Oprindelsesland : Island

IslandIndsendt af : Anita Vienberg

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pakkeTUC saltkiks
100 g.hakkede hasselnødder
2 dl.sukker
3 æggehvider
1 tsk.Bagepulver
 
 Æggemasse:
3 æggeblommer
3 tsk.Vanilje
1 spsk.sukker
 
Opskrift:
Alle ingredienserne til æggemassen piskes sammen.

Saltkiksene knuses, og blandes med nødderne. Æggehviderne piskes med sukker og bagepulver. Det hele blandes og hældes i en springform.

Bages i 25 minutter ved 175 grader C og afkøles. ¼ L piskefløde piskes, og æggemassen blandes i. det hele hældes over den afkølede bund og sættes i fryseren.

Tips:

Den tages ud ca. en time før servering.





karakterer:
Opskriften er vist 25647 gange,
og udskrevet 398 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-03-12 10:10:03
hej jeg glæder mig til at lave den kage den ser meget lækker ud.

  -   2013-05-30 05:01:51
Kage er god. Opskriften er elendig. Her er den rigtige rækkefølge: Tænd ovn(175 grader C). Pisk ægghvider, sukker og bagepulver. Bland hakkede nødder og knuste TUC kisk i. Bag 25 minutter i springform og vent til afkølet. Pisk fløde og vend æggeblommer vanilje og 1 spsk. sukker i. Hæld isblandingen over, og stil kagen i fryseren. Tip: Server kagen direkte fra fryseren. Den er lidt hård at skære ud, men smager dejligt.

  -   2012-03-02 18:02:01
OBS. Der står ikke fløde på indkøbslisten, bare lige til info :)