Islansk lagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks Oprindelsesland : Island Indsendt af : Anita Vienberg Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne til æggemassen piskes sammen.
Saltkiksene knuses, og blandes med nødderne. Æggehviderne piskes med sukker og bagepulver. Det hele blandes og hældes i en springform. Bages i 25 minutter ved 175 grader C og afkøles. ¼ L piskefløde piskes, og æggemassen blandes i. det hele hældes over den afkølede bund og sættes i fryseren. Tips: Den tages ud ca. en time før servering. |
|
Opskriften er vist 25792 gange,
og udskrevet 401 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (28 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-03-12 10:10:03 hej jeg glæder mig til at lave den kage den ser meget lækker ud. HP - 2013-05-30 05:01:51 Kage er god. Opskriften er elendig. Her er den rigtige rækkefølge: Tænd ovn(175 grader C). Pisk ægghvider, sukker og bagepulver. Bland hakkede nødder og knuste TUC kisk i. Bag 25 minutter i springform og vent til afkølet. Pisk fløde og vend æggeblommer vanilje og 1 spsk. sukker i. Hæld isblandingen over, og stil kagen i fryseren. Tip: Server kagen direkte fra fryseren. Den er lidt hård at skære ud, men smager dejligt. Tine - 2012-03-02 18:02:01 OBS. Der står ikke fløde på indkøbslisten, bare lige til info :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne