Tzatziki 07
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Oprindelsesland : Grækenland Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Yoghurt naturel og Creme Fraiche hældes til afdrypning gennem en kaffetragt foret med filterpose, så vallen kan dryppe af.
Agurkerne rives og lægges på viskestykke, hvor væden knuges af. De drysses med salt Hvidløg presses. Bland A38 eller yoghurt naturel og CremeFraiche med hvidløg. Lad det stå koldt til det skal bruges. Det er en fordel at lave Tzatzikien i god tid, da hvidløg bliver lidt stærkere når det får lov til at trække lidt. Tips: Den afdryppede valle kan fryses og bruges til bagning (i stedet for vand eller mælk) ved en senere lejlighed. |
|
Opskriften er vist 87156 gange,
og udskrevet 1375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (41 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-05-06 14:17:59 Til Acer. Der står i opskriften den er til 8 personer. Thomas - 2010-09-27 14:03:51 Hvis man bruger Græsk youghurt i stedet for a38 behøver man ikke afdryppe det, da der er mindre valle i. Den smager i øvrigt super lækker med lidt ristet bacon. Acer - 2007-09-06 16:16:55 Hvor mange mennesker rækker denne opskrift til? Louise - 2007-09-03 15:56:55 Put lidt frisk timian i det bliver den bare super god af Elisa - 2005-01-01 01:01:01 Godt tip med at bruge vallen til bagning. Ta' kernerne ud af agurken - så er der ikke så meget væde i agurken |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne