Muslinger i hvidløgssmør
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Indsendt af : gismo Indsendt : |
|
|
Muslingerne hældes til afdrypning.
Brødet ristes på begge sider på en brødrister eller i ovn. De afdryppede muslinger hældes i et ovnfast fad sammen med hvidløgssmørret. Fadet stilles i en forvarmet ovn på 200 grader, til smørret er smeltet og muslingerne gennemvarmet. Muslingerne samt hvidløgssmør fordeles på de ristede brødskiver. Der pyntes med tomatbåde og karse. En skive citron skæres til "en rytter" og lægges på. Brødene serveres varme evt. med mayonnaise til. Tips: Muslinger med hvidløgssmørret kan evt. hældes i en foliebakke og stilles på en brødrister og varmes igennem til smørret er smeltet og muslingerne gennemvarmet. |
|
Opskriften er vist 11827 gange,
og udskrevet 345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne