Kommenstænger
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Mælken lunes, gæren smuldres og røres i mælken.
Melet kommes i en skål. Margarinen skæres i tynde skiver og smuldres i melet. Mælk, salt og sukker tilsættes, og dejen æltes til den er glat og let slipper skålen. Dejen æltes igennem på bordet, til den er blød og smidig. Skålen drysses med lidt mel. Dejen lægges i skålen, og et viskestykke lægges over. Hæver ca. 45 minutter et lunt sted til dobbelt størrelse. Dejen slås ned og deles i 35-40 stk. Stykkerne trilles i ca. 12 cm. lange fingerstykker, der evt. drejes lidt. 1-2 plader dækkes med bagepapir eller smøres med margarine. Stængerne lægges på pladerne, og et viskestykke lægges over. Efterhæver ca. 20 minutter et lunt sted. Stængerne pensles med kommen. Ovnen opvarmes til 220 grader. En ildfast skål med vand stilles i bunden af ovnen Brødet bages på midterste ovnribbe 15-20 minutter. De færdige kommenstænger lægges til afkøling på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 4850 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne