Indiske farspølser (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Bland kødet med peber, ingefær, salt, kommen, gurkemeje, koriander, løg, hvidløg og 1 dl ylette.
Rul kødet ud til 14-16 små pølser. Dyp dem først i resten af yletten og rul dem forsigtigt i et tyndt lag mel. Løg farspølserne på en bageplade beklædt med bagepapir Sæt pladen i ovnen i ca. ½ time ved 200 grader. Risene tilberedes efter anvisning på pakken. Tomaterne blendes og varmes op. Retten er nu klar til servering Tips: Rester af farspølserne vil være egnet til madpakken |
|
Opskriften er vist 20713 gange,
og udskrevet 838 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne