Færøsk lam fra Nolsoy
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Oprindelsesland : Færøerne Indsendt : |
|
|
Skær gulerødder i skiver og hvidkål i strimler og læg dem i en gryde med lammeboven ovenpå. Tilsæt vand og salt så vandet netop dækker. Retten koger i 2 timer.
Tag kødet op og lav en stuvning af grøntsagerne. Server de kogte kartofler til. |
|
Opskriften er vist 20964 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Arnfinn - 2021-03-26 11:11:41 Nu har jeg haft den i ovnen på 300 grader og blæser i 2 timer, den er blevet meget tør og lidt sort. Da der ikke stod noget med grader, og/ uden blæser, chancede jeg den og forsøgte på egen hånd. Tror du skal have lidt mere info på, for det her fungere ikke optimalt, når man selv skal prøve sig frem. ah - 2007-04-03 21:35:47 en god ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne