Kommenskringler Borris
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Borris Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i det fingervarme vand.
Olie, cremefraiche og æggene tilsættes.
De øvrige dele tilsættes og dejen æltes godt igennem, gerne på maskine.
Tilsæt mere durum om nødvendigt.
Dejen stilles til hævning i ca. 45 min.
Dejen slås ned og deles i 24 stykker, som trilles til stænger på tykkelse med en langefinger. Pølserne formes til tætte kringler, som efterhæver på bagepapiret et kvarters tid. Lige før de skal i ovnen pensles de med sammenpisket æg (brug f.eks. en jævningsryster) og drysses med lidt kommen. Bagning: 2 plader i varmluftsovn ved 200 grader i 10 - 12 min. 2 gange 1 plade ved alm. over-/undervarme ved 220 grader i ca 10-12 min. |
|
Opskriften er vist 11337 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne