Kommenskringler Borris

Kommenskringler Borris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Borris

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.olivenolie
1 dl.vand
50 g.frisk gær
2 dl.cremefraiche 9%
2 æg
5 dl.sigtemel (hvede)
5 dl.durumhvede
1 tsk.salt
2 tsk.sukker
3 spsk.kommen
 
Opskrift:
Gæren udrøres i det fingervarme vand. Olie, cremefraiche og æggene tilsættes. De øvrige dele tilsættes og dejen æltes godt igennem, gerne på maskine. Tilsæt mere durum om nødvendigt. Dejen stilles til hævning i ca. 45 min.

Dejen slås ned og deles i 24 stykker, som trilles til stænger på tykkelse med en langefinger. Pølserne formes til tætte kringler, som efterhæver på bagepapiret et kvarters tid. Lige før de skal i ovnen pensles de med sammenpisket æg (brug f.eks. en jævningsryster) og drysses med lidt kommen.

Bagning:
2 plader i varmluftsovn ved 200 grader i 10 - 12 min.

2 gange 1 plade ved alm. over-/undervarme ved 220 grader i ca 10-12 min.





karakterer:
Opskriften er vist 11337 gange,
og udskrevet 263 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu