Trøffelkage 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Lolli Indsendt : |
|
|
Chokoladen hakkes fint. Smørret skæres i små stykker. Chokolade og smør smeltes over vandbad ved svag varme. Æggehviderne piskes stive, undervejs i piskningen tilsættes sukkeret lidt af gangen. Lidt af æggehviderne og alle æggeblommerne vendes forsigtig i chokoladen. Når konsistensen er ensartet, vendes resten af æggehviderne i. melet sigtes over chokolademassen og vendes til sidst i. halvdelen af dejen sættes til side i en skål- IKKE i køleskabet. resten kommes i en lille tærteform på 8-10 cm i diameter, som er smurt med smør og drysset med sukker, og bages ved 180 grader i ca. 10 min. Tages ud af ovnen og afkøles i formen, hvorefter den anden halvdel af dejen smøres oven på den bagte del. den er nu klar til servering. Server med lidt friske frugter
Tips: Det er en af de bedste kager jeg selv nogensinde har smagt! |
|
Opskriften er vist 13418 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Malle - 2012-08-17 19:11:19 Lækker kage :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne