Fiskegratin 02

Fiskegratin 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Norge

NorgeIndsendt af : Bente

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kogt eller dampet Torsk/Ørred /Laks
75 g.makaroni-nudler
 
75 g.margarine
75 g.hvedemel
5 dl.mælk
3-4 æg
1 tsk.salt
0.5 tsk.Muskatnød, stødt
 
Opskrift:
Makaronien koges fisken renses for ben og plukkes i store bidder.

gratinfad smøres med margarine og drysses med rasp

fisken og makaronien kommes i gratinfadet

Sovs til gratinering margarine smeltes og mel kommes i spædes med mælken og bages til en lidt tyk sovs smages til med salt og muskat afkøles lidt del æggene blommerne røres i sovsen æggehviderne piskes meget stive blandes i sovsen hæld den færdige gratinsovs over fisk og makaroni bages v. 200 gr i 1 time

serveres med en god salat og en kold letøl





karakterer:
Opskriften er vist 27537 gange,
og udskrevet 822 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-10 08:05:05
Dejlig ret som også børnene elsker