Fiskegratin 02
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Norge Indsendt af : Bente Indsendt : Red : |
|
|
Makaronien koges
fisken renses for ben og plukkes i store bidder.
gratinfad smøres med margarine og drysses med rasp fisken og makaronien kommes i gratinfadet Sovs til gratinering margarine smeltes og mel kommes i spædes med mælken og bages til en lidt tyk sovs smages til med salt og muskat afkøles lidt del æggene blommerne røres i sovsen æggehviderne piskes meget stive blandes i sovsen hæld den færdige gratinsovs over fisk og makaroni bages v. 200 gr i 1 time serveres med en god salat og en kold letøl |
|
Opskriften er vist 27537 gange,
og udskrevet 822 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Rita - 2007-01-10 08:05:05 Dejlig ret som også børnene elsker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne