Lübeckerbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Vandet hældes i en skål.
Gæren smuldres og røres i.
Yoghurt, sukker, salt, olie, kommen, løgpulver, rugmel og hvedemel tilsættes.
Dejen æltes godt igennem, til den slipper skålen.
Dejen æltes igennem, til den er smidig.
Skålen drysses med lidt mel.
Dejen lægges i skålen og et viskestykke lægges over.
Hæver ca. 60 minutter, til dejen har dobbelt størrelse.
Dejen slås ned og formes til et brød. Pladen dækkes med bagepapir eller smøres med margarine. Efterhæver et lunt sted ca. 30 minutter. Brødet ridses med en skarp kniv og pensles med varmt vand. Ovnen opvarmes til 220 grader. En ildfast skål med vand stilles i bunden af ovnen. Brødet bages på nederste ovnribbe. Det færdige brød afkøles på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 6368 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2007-10-10 12:49:00 hvad er bagetiden ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne