Cremelinser
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smuldr fedtstoffet i melet. Tilsæt flormelis og saml dejen med æggeblommerne. Læg
dejen koldt mindst 1 time.
lav imens cremen. Bring mælk og den flækkede vanillestang i kog. Pisk æg, sukker og maizenamel sammen. Hæld lidt af den kogende fløde/mælk i æggeblandingen og hæld det derpå tilbage i gryden. Giv cremen et kort opkog. Tag den fra varmen og lad den blive kold. Rul ca. 2/3 af dejen ud og beklæd linseforme med den. Kom creme i. Rul resten af dejen ud og udstik med en rund form. Læg disse over som låg og tryk kanterne sammen. Bag linserne ca. 15 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 183910 gange,
og udskrevet 3445 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (123 stemmer) |
|
Kommentarer Andreas Skjølstrup - 2018-10-30 14:05:42 Hej. Jeg vil gerne høre, om man kan frse dem ned? Anders - 2018-04-17 13:30:33 Tak for en god opskrift. Smager ganske dejligt ja tak Kaj - 2017-08-14 17:08:42 Hvor køber man linseformene? Jeg kan kun finde muffinsforme? Martin - 2016-09-28 18:14:43 Min ynglingskager FedeLulu - 2016-07-07 11:04:45 Virkelig god opskrift. Har lavet den mange gange til stor glæder. Jeg har også frosset dem med stor succes! anonym - 2014-10-20 17:28:14 Disse linser er rigtig gode til bulk, da de mange kalorier og kulhydrater hjælper med at forøge min masse. Har kun spist disse linser i to uger, har taget 11 kilo på og så er jeg gået fra 120 kilo 1RM i bænkpres til 230 1RM. Mine curlbros har også spist dem og vi sætter nu bicep-curls med 32 kilo-dumbbells. Kan klart anbefales til alle pro-bodybuildere. haenschke - 2014-03-16 15:52:56 vi har lige bagt dem og de blev bare spist med det samme, så det må vist være en godkendt opskrift Helena - 2013-01-18 10:26:03 Super god opskrift som alle kan lide. Kræver at man måler rigtigt af og "mærker" efter som dejen mangler noget. Rigtig nemme og der bliver hurtigt flere end de 7 stk. der er skrevet i opskriften. Jeg laver dobbelt portion fyld for at få flere linser. nicolin - 2013-01-06 13:58:33 de ser super lækre ud, alle der har smagt dem syndes om dem berg - 2012-09-01 21:48:14 Super godt! har fået masser af glade ansigter når de er serveret. Fisker Kim - 2012-03-04 15:53:53 Hej :) En super dejlig opskrift fik meget ros nede i fiskeklubben. Kan man tilsætte "Fiskefjæs" i den? anonym - 2012-01-21 14:21:47 Skal det være i forvarmet ovn? :-). Diaba - 2011-10-01 20:45:16 Det gik super med at lave dem også selvom det blev i en muffinsbradepande :-) men næste gang putter jeg måske lidt mere vanille i anonym - 2011-07-20 22:44:55 Jeg synes ikke at dejen var så fast, den smuldrede ret let :/ rikke - 2011-04-13 19:20:21 hej er de fryse ejnet ? Maap - 2011-04-02 19:15:30 Sikke en opskrift, bliver en udfordring for en 11 årig som mig Kirstine - 2008-03-16 10:18:18 Det er en rigtig god opskrift, jeg har lavet kagerne mange gange, og alle er vilde med dem. Kirstine - 2007-04-01 13:25:26 det lyder som en god opskrift Hanne - 2005-01-01 01:01:01 hvilken øgge blandingen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne