Skildpaddesuppe, uægte
Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød Indsendt : Red : |
|
|
Kalvehovedet renses, udvandes, skoldes og koges 3 timer.
Kødet pilles af, presses og skæres i terninger. Suppen hældes over brunede urter og evt. brunede suppeben og koges 1 time. Krydderierne pakkes i gaze og koges med. Suppen sies, afkøles og affedtes. Den må evt. klares med æggehvider. Suppen varmes, smages til med koriander, cayennepeber og madeira. Kødterningerne varmes i suppen. I hver tallerken lægges 1 hårdkogt æggeblomme, før suppen hældes over. Tips: Blev serveret i Babettes Gæstebud. Opskriften afviger dog på enkelte punkter råvaremæssigt fra den oprindelige, idet der i dag er forbud mod at slagte en ægte skildpadde til suppen. |
|
Opskriften er vist 25275 gange,
og udskrevet 540 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-05-22 09:48:31 mener vi taler om ethalvt hårdkogt æg Hanne - 2007-08-28 11:35:56 har du opskriften på æggekuglerne? Karsten Almlund - 2005-01-01 01:01:01 Det skal ikke være æggeblommer, men æggekugler på størelse med hasselnødder. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne