Hotchpotch
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Skotland Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet fra benene og skær det i store tern.
Pil løgene og del dem et par gange, skær den istandgjorte porre og gulerødderne i skiver og snit hvidkålen fint.
Brun først benene, dernæst kødstykkerne, på alle sider i fedtstoffet i en gryde. Hæld vand eller bouillon ved og bring det i kog. Skum godt, krydr med salt og peber og tilsæt krydderurtebuketten og grøntsagerne. Læg låg på gryden og lad retten koge ved svag varme ca 1 time, til alt er mørt. Fjern benene og krydderurtebuketten, smag til med salt og peber og servér retten med groft brød til. Tips: Grøntsagerne kan varieres. Tilsæt fx kartofler, selleri og pastinak eller erstat hvidkålen med spidskål. Hotchpotch kan tilberedes af fx oksetværreb eller svineskank, bland gerne flere slags kød. Oprindeligt var det kål, kartofler og ureelt kød af en hver slags man brugte. Hotchpotch = hot pot, varm gryde. |
|
Opskriften er vist 13315 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne