Østrigske rundstykker
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Østrig Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, og vandet tilsættes.
Gæren smuldres og røres i mælkeblandingen.
Salt og mel tilsættes og dejen æltes til den er glat og let slipper skålen.
Dejen æltes igennem på bordet, til den er blød og smidig. Skålen drysses med lidt mel. Dejen lægges i skålen, og et viskestykke lægges over. Hæver ca. 45 minutter et lunt sted, til dejen har dobbelt størrelse. Den hævede dej deles i ca. 20 stykker, der formes til boller. Efterhæver på plade dækket med et viskestykke ca. 20 minutter Ovnen opvarmes til 220 grader. En ildfast skål med vand stilles i bunden af ovnen. Bages på midterste ovnribbe ca. 20 minutter |
|
Opskriften er vist 17895 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Anni, Wien - 2007-09-11 16:45:49 Du har glemt, at der skal klippes et kryds i Semlerne, ellers er det jo alm. boller. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne