Østrigsk brød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Østrig Indsendt : |
|
|
Mælken lunes, og vandet tilsættes.
Gæren smuldres og røres i mælkeblandingen.
Salt og mel tilsættes og dejen æltes til den er glat og let slipper skålen.
Dejen æltes igennem på bordet, til den er blød og smidig. Skålen drysses med lidt mel. Dejen lægges i skålen, og et viskestykke lægges over. Hæver ca. 45 minutter et lunt sted, til dejen har dobbelt størrelse. En form smøres med margarine. Dejen slås ned og formes til et brød, der lægges i formen. Et viskestykke lægges over. Efterhæver et lunt sted ca. 20 minutter. Vand og maizena koges sammen og pensles på brødet. Ovnen opvarmes til 220 grader. En ildfast skål med vand stilles i bunden af ovnen. Brødet bages på nederste ovnribbe 35-40 minutter. |
|
Opskriften er vist 14051 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Tove - 2007-01-08 10:20:29 Vi har undladt at sætte en skål vand i bunden, men bagt den ved 200 grader varmluft i stedet for Tove - 2007-01-08 10:19:39 Vi har undladt at komme en skål med vand i bunden, men har bagt den med varmluft ved 200 Grader |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne