Ungarske paprikabrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : |
|
|
Mælk og margarine lunes og hældes i en skål.
Gæren smuldres og røres i mælken.
Æg, salt, sukker, paprika, kartofler og mel tilsættes, og dejen æltes til den er glat og let slipper skålen. Dejen æltes igennem på bordet, til den er blød og smidig. Skålen drysses med lidt mel. Dejen lægges i skålen og et viskestykke lægges over. Hæver ca. 50 minutter et lunt sted, til dejen har dobbelt størrelse. Dejen slås ned og deles i 4 stykker. Formes til 35-40 cm. lange brød. Pladen dækkes med bagepapir eller smøres med margarine. Brødene lægges på pladen, og et viskestykke lægges over. Efterhæver ca. 30 minutter et lunt sted. Brødene pensles med æg og ridses med en skarp kniv eller et barberblad. Ovnen opvarmes til 220 grader. En ildfast skål med vand stilles i bunden af ovnen. Brødene bages på midterste ovnribbe 25-30 minutter. |
|
Opskriften er vist 13878 gange,
og udskrevet 412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Line og Trine - 2005-01-01 01:01:01 Smager fantastisk :D Specielt når Trine bager dem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne