Små kommenbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Vandet kommes i en skål. Gæren smuldres og røres i.
Maltsirup, salt, kommen, pomeransskal, rugmel og sigtemel tilsættes, og dejen æltes, til den slipper skålen. Dejen æltes igennem, til den er blød og smidig. Skålen drysses med lidt mel. Dejen lægges i skålen, og et viskestykke lægges over. Stilles til hævning et lunt sted ca. 60 minutter, til dejen har dobbelt størrelse. Dejen slås ned og deles i 24-26 stykker. Formes til boller, der trykkes lidt flade. Pladen dækkes med bagepapir eller smøres med margarine. Brødene lægges på pladen, og et viskestykke lægges over. Efterhæver ca. 20 minutter et lunt sted. Der trykkes en lille fordybning med tommelfingeren i midten af hvert brød. Brødene pensles med æg, og lidt smør lægges i fordybningen. Drysses med kommen og hvedemel. Ovnen opvarmes til 225 grader. En ildfast skål med vand stilles i bunden af ovnen. Brødene bages på midterste ovnribbe. |
|
Opskriften er vist 6282 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne