Sesamrundeller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø Indsendt : |
|
|
Mælk, vand og margarine lunes og hældes i en skål.
Gæren smuldres og røres i.
Salt, sukker, fuldkornshvedemel og hvedemel tilsættes, og dejen æltes, til den er glat og let slipper skålen. Dejen æltes igennem på bordet, til den er blød og smidig. Skålen drysses med lidt med. Dejen lægges i skålen, og et viskestykke lægges over. Hæver ca. 45 minutter et lunt sted, til dejen har dobbelt størrelse. Dejen slås ned og deles i 9 stykker. Hvert stykke trykkes fladt med håndroden, til de er ca. 12 cm. i diameter. Pladen dækkes med bagepapir eller smøres med margarine. Rundellerne lægges på pladen, og et viskestykke lægges over. Efterhæver ca. 20 minutter på et lunt sted. Pensl med mælk, drysses med sesamfrø og prikkes med sen strikkepind. Ovnen opvarmes til 220 grader. En ildfast skål med vand stilles i bunden af ovnen. Sesamrundellerne bages på midterste ovnribbe 15-20 minutter. |
|
Opskriften er vist 6042 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne