Græsk hachis
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Hak løget fint og brun det i olivenolie i en gryde.
Vend det hakkede lammekød i og lad det skifte farve.
Tilsæt hvidvin, bouillon, tomatpure og kanelstang, dæmp varmen og læg låg på.
Lad hachisen koge 20-25 minutter ved svag varme.
Fjern kanelstangen og smag til med salt og peber. Serveres med Byd løse ris eller rispilaf til. Og stegte tomater. Frisk mynte kan evt. erstatte kanel. Tips: Et par hvidløg kan svitses sammen med løgene. Rødvin kan erstatte hvidvin. Kan fryses. |
|
Opskriften er vist 17030 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne