Græsk hachis

Græsk hachis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket lammekød
2 løg
0.75 dl.olivenolie
2 dl.hvidvin
1 dl.bouillon eller grønsagsbouillon
2 spsk.Tomatpure, koncentreret
1 helkanelstang
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak løget fint og brun det i olivenolie i en gryde. Vend det hakkede lammekød i og lad det skifte farve. Tilsæt hvidvin, bouillon, tomatpure og kanelstang, dæmp varmen og læg låg på. Lad hachisen koge 20-25 minutter ved svag varme.

Fjern kanelstangen og smag til med salt og peber.

Serveres med Byd løse ris eller rispilaf til. Og stegte tomater. Frisk mynte kan evt. erstatte kanel.

Tips:

Et par hvidløg kan svitses sammen med løgene. Rødvin kan erstatte hvidvin. Kan fryses.





karakterer:
Opskriften er vist 17030 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu